Pensonist- og ældreunderholdning

Richard RagnvaldRichard Ragnvald kan i 2009 fejre 50 års jubilæum og derfor tilbydes, en speciel pensionist underholdning.

Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvilket repertoire man vælger, når man skal underholde ældre og pensionister, så derfor har Richard Ragnvald, som de fleste kender fra DR, Giro 413, specialiseret sig i et program, som han ved vil glæde de mange ældre rundt om på de plejehjem og dagcentre, der findes i Danmark. Udover de iøjnefaldende sange man i forvejen kender fra Richard Ragnvald – bl.a. ”Tak fordi vi er venner” og ikke mindst ”Kære lille mormor” – så er her lidt om, hvad der venter de ældre, når Richard Ragnvald underholder på netop jeres plejecenter.

En dejlig dag
De nære ting
Du er min øjesten – fra filmen ”Flintesønnerne”
Et brev betyder så meget
Vildandens sang
Sømanden og stjernen
Skamlingsbanken
Vi skal gå hånd i hånd
Sølvstænk i dit gyldne år (Tak for gode som for onde år)
En lille pige i flade sko
Musens sang – fra ”Mød mig på Cassiopeia
Manden på risten
Kronborgvalsen
Mariehønen
Dejlig er sommernatten

”Sang og musik er efter min mening den bedste medicin, man kan give de ældre, og som kan være med til at live op på en ellers så grå og trist hverdag”, siger Richard Ragnvald, der har stor erfaring med netop at underholde ældre og pensionister. ”Der er en ekstra stor glæde for mig at se dem synge med på nogle af de dejlige sange, de kender fra deres yngre dage”, slutter Richard Ragnvald.

Ingen tvivl om, at de ældre med garanti får en livsbekræftende underholdning, de sent vil glemme.

Når Richard Ragnvald kommer ud i samfundet, er hans hit fra 1995 ikke til at komme udenom, så mormorsangen ligger ligesom allerede i luften, når Richard Ragnvald optræder, om ikke frivilligt, så på kraftig opfordring fra dansktopsangerens stampublikum.

Ragnvald har været på banen siden 1981, hvor han indspillede ”Friheden flyver”.
Siden brød han igennem i 1992 med ”Tak fordi vi er venner” – den lå på Dansktoppens førsteplads i mange uger.

Richard Ragnvald, oprindelig portør, tromlede videre med "Hvor er jeg heldig”, ”Tak for alle disse år”, ”Mit stjernetegn” og ”Ska’ du noget på lørdag”. Guldpladerne rullede næsten lige så hurtigt ind, så han efterhånden er etableret som Mr. Dansktoppen.

 

Richard Ragnvald kan bookes på tlf. 7020 3648 eller mail@nkmusic.dk til forenings- og firmafester, byfester, familiefester, ældreunderholdning, pensionistarrangementer osv.