En af Danmarks mest populære dansktop solister

Richard RagnvaldRagnvald har været på banen siden 1981, hvor han indspillede ”Friheden flyver”.
Siden brød han igennem i 1992 med ”Tak fordi vi er venner” – den lå på Dansktoppens førsteplads i mange uger.

Richard Ragnvald, oprindelig portør, tromlede videre med "Hvor er jeg heldig”, ”Tak for alle disse år”, ”Mit stjernetegn” og ”Ska’ du noget på lørdag”. Guldpladerne rullede næsten lige så hurtigt ind, så han efterhånden er etableret som Mr. Dansktoppen.

Det skyldes ikke mindst en lang række, meget efterspurgte CD udgivelser op gennem 90´erne, som efterhånden har resulteret i hele 6 guldplader til Richard Ragnvald. De 6 guldtitler er ”Jeg har en drøm” - ”Mine favoritter” – ”Mit Stjernetegn” - ”Hits på dansktoppen 98” og, senest, en dobbelt guldplade, ”Giro 413”, som er en udgivelse med diverse kunstnere.

Hittet ”Kære lille mormor”, som har været og er én af de mest ønskede sange i Giro 413, siden den udkom i begyndelsen af 1994, og som stadig spilles næsten hver eneste søndag.

Richard Ragnvald er ligeledes et stort navn i et af vore nabo lande. Ikke mindre end 48 topplaceringer er det blevet til på ”Dansbandstoppen” i Norge.

Richard Ragnvald glæder sig til fortsat at komme rundt i hele Danmark på sin ”Uendelige turné", hvor publikum kan glæde sig til at møde den altid oplagte og professionelle dansktopsolist.

 

Richard Ragnvald kan bookes på tlf. 7020 3648 eller mail@nkmusic.dk til forenings- og firmafester, byfester, familiefester, ældreunderholdning, pensionistarrangementer osv.